Maaike Bomers | vastgoed en huur

'De aanhouder wint.'

 

Maaike Bomers is specialist op het gebied van het civiele vastgoedrecht en het huurrecht. Zij is ruim twintig jaar advocaat en richtte in 2007 2BW Advocaten op. Zij adviseert marktpartijen, zorginstellingen, woningcorporaties en overheden en begeleidt hen bij het opstellen van vastgoedcontracten, het huurrecht in het bijzonder. Onder de marktpartijen voor wie Maaike optreedt, bevinden zich onder meer diverse internationale ondernemingen, beleggers en retailbedrijven. Maaike is daarnaast een ervaren procesadvocaat. Zij staat voor een goede analyse en strategie, scherpe communicatie en een praktische aanpak. Zij gaat voor haar cliënten door het vuur.

 

Maaike is lid van de specialisten Vereniging van Huurrecht Advocaten. Zij is gastdocent bij de mastervakken Rechtspracticum en Huurrecht aan de Radboud Universiteit en doceert het vak Huurrecht voor de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook wordt zij gevraagd als spreker/docent voor seminars en cursussen. Maaike is getrouwd en heeft drie kinderen. Zij heeft een positieve instelling en houdt van de Italiaanse cultuur, hardlopen en goede films.

 

Maaike Bomers


bomers@2bwadvocaten.nl

06 12 67 11 91

Ruud de Quay | arbeidsrecht

'Wie niets meer voelt moet maar weer eens horen' (Lucebert)

 

Ruud de Quay is een zeer ervaren advocaat arbeidsrecht en NMI mediator. Zijn drijfveer is het vinden van oplossingen: ‘het leven is te kort om in conflicten te blijven hangen.’ Ruud bemiddelt in klassieke arbeidsconflicten - hij treedt op voor werknemers én werkgevers - maar adviseert ook over medezeggenschap, cao-kwesties en privacy op het werk. Hij is specialist in flexibele arbeidsverhoudingen zoals zzp en dba. In 2011 stapte hij over naar 2BW Advocaten, na ruim tien jaar vennoot te zijn geweest bij Hekkelman Advocaten en Notarissen. Zijn bijzondere expertise kan rekenen op landelijke waardering. Zo is hij lid van de Ontslagadviescommisie Kunsteducatie en secretaris van het Geschillencollege van het Nederlands Rode Kruis. Daarnaast Is hij betrokken bij de beroepsopleiding voor advocaten (CPO Radboud Universiteit).

Ruud’s maatschappelijke betrokkenheid is groot. Zo was hij bestuurder van een basisschool en is hij bestuurslid van Stichting Volksbelang van 1895. Ook is hij lid van het ondernemersnetwerk BNI Traianus en Nijfin. Sinds kort is hij vice-voorzitter van het parochiebestuur Heilige Drieëenheid. Zijn passie voor kunst en cultuur is zichtbaar als secretaris van de Lucebertstichting en (tot voor kort) als bestuurder van het ICP Orchestra. Het grote scala aan nevenactiviteiten verrijkt hem. ‘Het kost tijd, maar het stelt me in staat mijn werk beter te doen.’ De tijd die hij overhoudt, besteedt hij aan jazz en improvisatiemuziek, lezen en golfen. (Doel voor 2018: stabiel onder hcp 30).

 

Lidmaatschappen specialisatieverenigingen: VAAN | VAARA | VORN | VAN | VvA 

 

Ruud de Quay


dequay@2bwadvocaten.nl

06 10 30 06 90

Ciska Veenhoff | arbeidsrecht en onderwijsrecht

'Mijn cliënten hun zorgen uit handen nemen.'

 

Ciska start in 1995 als advocaat bij Poelmann van den Broek advocaten in Nijmegen. In 2010 kiest ze voor een eigen praktijk in het arbeids- en onderwijsrecht. In januari 2017 sluit ze zij zich aan bij 2BW advocaten.Ciska is gespecialiseerd in het onderwijsrecht. Ze heeft naast haar beroep als advocaat ook diverse functies in het onderwijs bekleed en begrijpt de bijzondere dynamiek van het onderwijs. Naast het onderwijsrecht is Ciska gespecialiseerd in het arbeidsrecht, waarbij ze zowel werkgevers als werknemers bijstaat. Ze adviseert over alle onderdelen van het arbeidsrecht.

 

Bij haar advisering streeft Ciska naar praktische adviezen en vermijdt ze ingewikkelde juridische uiteenzettingen. Ze hecht aan een open en informele relatie met haar cliënten. Het geeft haar voldoening als cliënten na een gesprek opgelucht ademhalen omdat ze zien dat ze hen kan helpen. Ciska is lid van de vereniging van arbeidsrechtadvocaten in Oost-Nederland (VAARA), van de Vereniging van Arbeidsrecht en van het Nijmeegs Juridisch Genootschap. Daarnaast is ze lid van de Raad van Toezicht van de Gelderse Stichting voor Beheer en Bewind van meerderjarigen (GSBB) en is ze bestuurder van Stichting Vrienden van de Klokkenberg. In haar vrije tijd kookt Ciska graag en is ze geïnteresseerd in culinaire ontwikkelingen. Daarnaast houdt ze van reizen en geniet ze van de prachtige omgeving van Nijmegen tijdens een wandeling. 

 

Ciska Veenhoff


veenhoff@2bwadvocaten.nl

06 53 85 49 54

Maarten Eurlings | vastgoed en overheid

'De deugd krijgt vaak de schuld van wat de ondeugd misdreven heeft' (Ovidius)

 

Na een succesvolle afronding van de opleiding Bestuurskunde in 2002, studeerde Maarten Eurlings een jaar later af in het onroerend zakenrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voordat Maarten de overstap Maakte naar de advocatuur, was hij ruim negen jaar als praktijkjurist werkzaam bij een commercieel adviesbureau, de overheid en uiteindelijk als zelfstandig juridisch adviseur. Naast advocaat is hij tegenwoordig auteur voor een grote juridische uitgever, schrijft hij voor vaktijdschriften en geeft hij presentaties en cursussen over diverse juridische onderwerpen. 

 

Als advocaat houdt Maarten zich vooral bezig met zaken met betrekking tot de overheid, vastgoed en omgevingsrecht. Door zijn diepgaande juridische kennis in combinatie met een brede praktijkervaring is hij een oplossingsgerichte adviseur en sparringpartner en waar nodig een kundige procesvertegenwoordiger. Ten slotte beschikt Maarten over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

 

Maarten Eurlings

eurlings@2bwadvocaten.nl

06 44 55 32 61

Jaap Dammingh | vastgoed en overheid

'Volharding doet zegevieren'

 

Jaap Dammingh is specialist op het gebied van zowel het vastgoedrecht als het contractenrecht in het algemeen. Jaap is als adviseur verbonden aan 2BW Advocaten. Jaap heeft ervaring met arbitrages en was eerder werkzaam in de advocatuur. Sinds september 2016 combineert hij zijn werk bij 2BW Advocaten met de functie van hoofddocent Burgerlijk (proces)recht aan de Radboud Universiteit. Jaap verzorgt zeer regelmatig cursussen voor advocaten, rechters, makelaars en juristen bij de overheid over met name de koop en verkoop van onroerende zaken, de rechtspositie van de makelaar, huurrecht en actualiteiten contractenrecht. U kunt bij Jaap bijvoorbeeld terecht met vragen over een koopcontract of huurcontract en het gebruik van algemene voorwaarden.

 

Jaap vindt een heldere en directe communicatie met zijn cliënt belangrijk. Het belang van de cliënt staat voorop en dat belang behartigt Jaap op efficiënte wijze en tegen de laagst mogelijke kosten. Buiten werktijd is Jaap vooral een sportliefhebber: de tijd die overblijft naast werk en gezin, brengt hij grotendeels op het sportveld door.

 

Jaap Dammingh

dammingh@2bwadvocaten.nl

06 38 52 98 08

Claudia Jansen | secretariaat

'Onderdeel van een heel leuk team'

 

Claudia is in 1995 gestart als secretaresse bij een groot advocatenkantoor in Nijmegen. Sindsdien is ze altijd als secretaresse in de advocatuur werkzaam geweest.

 

Vanaf 2009 is Claudia werkzaam voor 2BW advocaten. Ze vindt het werken bij 2BW advocaten vooral leuk vanwege de informele sfeer en omdat ze ook echt deel uitmaakt van het team.

 

Claudia Jansen 

secretariaat@2bwadvocaten.nl

024 684 48 86

RECHTSGEBIEDEN

Arbeidsrecht

Vastgoedrecht

Huurrecht

Bestuursrecht

Aanbestedingsrecht

Omgevingsrecht

Onderwijsrecht

Contractenrecht

Mediation

 

 

2BW ADVOCATEN

Nijmeegsebaan 140

6564 CM Heilig Landstichting

Postbus 1235

6501 BE Nijmegen

Tel:+31 (0) 24 684 48 86

Fax:+31 (0) 24 684 38 70

info@2bwadvocaten.nl