4 oktober 2018: SEMINAR 'VAN GAS LOS'

Op 4 oktober a.s. organiseren Heijltjes Advocaten en 2BW Advocaten gezamenlijk een bijeenkomst over de juridische aspecten van de transitie naar duurzame en/of gasloze woningen.

Het wordt een interactieve bijeenkomst, met name voor bestuurders en medewerkers van woningcorporaties. Zij worden niet alleen geïnformeerd over de bestuurlijke en juridische aspecten van zo’n transitie, maar kunnen ook hun ideeën en ervaringen over het realiseren van duurzame energievoorzieningen en doelstellingen uitwisselen met collega's van andere corporaties. Daarvoor nemen we in het programma ruim de tijd.

Mrs. Maaike Bomers, Maarten Eurlings en Peter Verstegen delen hun kennis en ervaring op het gebied van de (financiële) consequenties voor de huurovereenkomst met de huurder, overheidssteun voor energietransitie en de rol van het omgevingsrecht en het aanbesteden en contracteren met ontwerpende, uitvoerende en andere partijen.

De bijeenkomst op donderdag 4 oktober 2018 duurt van 15.00 uur tot 17.30 uur en wordt gehouden op het kantoor Heijltjes Advocaten en 2BW Advocaten aan de Nijmeegsebaan 140 in Heilig Landstichting, onder de rook van Nijmegen. Deelname aan dit seminar is kosteloos.

Inschrijven: tot en met 25 september door een e-mail te zenden naar info@heijltjes.nl.

Klik voor de volledige uitnodiging: 

Download
SEMINAR 'VAN GAS LOS'
Op 4 oktober a.s. organiseren Heijltjes Advocaten en 2BW Advocaten gezamenlijk een bijeenkomst over de juridische aspecten van de transitie naar duurzame en/of gasloze woningen.
UITNODIGING-VAN-GAS-LOS.pdf
Adobe Acrobat document 199.9 KB

RECHTSGEBIEDEN

Arbeidsrecht

Vastgoedrecht

Huurrecht

Onderwijsrecht

Contractenrecht

Mediation

Civiel procesrecht

Algemene voorwaarden

 

 

 

2BW ADVOCATEN

Nijmeegsebaan 140

6564 CM Heilig Landstichting

Postbus 1235

6501 BE Nijmegen

Tel:+31 (0) 24 684 48 86

Fax:+31 (0) 24 684 38 70

info@2bwadvocaten.nl