Maarten Eurlings

"De deugd krijgt vaak de schuld van wat de ondeugd misdreven heeft" (Ovidius)

Na een succesvolle afronding van de opleiding Bestuurskunde in 2002, studeerde Maarten Eurlings een jaar later af in het onroerend zakenrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Voordat Maarten de overstap naar de advocatuur maakte, was hij ruim negen jaar als praktijkjurist werkzaam. Eerst bij een commercieel adviesbureau, vervolgens bij de provinciale overheid en uiteindelijk als zelfstandig juridisch adviseur.

Als advocaat houdt hij zich vooral bezig met zaken met betrekking tot de overheid en vastgoed. Zijn diepgaande kennis omtrent bestuurs- en vastgoedrecht in combinatie met zijn brede praktijkervaring zorgen voor een adequate bestuursrechtelijke en privaatrechtelijke aanpak.

Zowel bedrijven als overheden en instellingen vinden in hem niet alleen een oplossingsgerichte adviseur, maar ook een sparringpartner en waar nodig een kundige procesvertegenwoordiger. Hoogwaardige juridische kwaliteit is voor hem een vanzelfsprekendheid. Daarnaast beschikt Maarten over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Maarten is lid van de Vereniging voor Bouwrecht en tevens voorzitter en lid van een gemeentelijke bezwarencommissie. Tevens publiceert hij met enige regelmaat in vaktijdschriften.

  • eurlings
  • eurlings2
  • eurlings3

Zijn laatste blogs gaan over